Spring naar inhoud
Home Woningeigenaren De Horst en Vogelenzang
De Horst en de Vogelenzang zijn aan de slag met de overstap naar aardgasvrij. De eerste vijf bewoners in De Horst weten sinds het najaar 2022 dat hun woning op het warmtenet wordt aangesloten. In de Vogelenzang kunnen 29 bewoners hun woning laten aansluiten; in het eerste blok van De Horst zijn dat er nog eens drie.

Gemeente, Heijmans en HVC moesten opnieuw naar de kosten en offertes kijken. Door de enorme prijsstijgingen voor materiaal en arbeid bleek het subsidiebudget namelijk niet meer voldoende. Gelukkig is nu (maart 2023) de uitkomst dat we vrijwel alle woningen van de mensen die dit wensen, kunnen aansluiten. Drie huizen vallen hier helaas buiten, omdat deze te geïsoleerd liggen.

Garanties

Kiest u voor het warmtenet? Dan wilt u natuurlijk dat de overstap goed verloopt. HVC, aannemer Heijmans en de gemeente Sliedrecht hebben de garanties voor u op een rij gezet in dit PDF-bestandgarantiedocument

Nieuwsbrief

Heeft u zich aangemeld voor een woningopname? Dan ontvangt u per e-mail regelmatig een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen. Hieronder kunt u de nieuwsbrieven nalezen.

PDF-bestandNieuwsbrief De Horst en Vogelenzang - augustus 2022

PDF-bestandNieuwsbrief De Horst en Vogelenzang - juli 2022

PDF-bestandNieuwsbrief De Horst en Vogelenzang - juni 2022

Folder

In november 2021 hebben alle bewoners van de Vogelenzang een folder gehad over de mogelijkheden voor aardgasvrij wonen. PDF-bestandU kunt de folder hier nalezen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar duurzaamwonen@sliedrecht.nl.


Lees hier veelgestelde vragen en antwoorden uit de buurt.