Spring naar inhoud
29 maart 2021

Warmtecentrale Thorbeckelaan

Op het parkeerterrein bij de sportvelden aan de Thorbeckelaan komt een warmtecentrale voor het warmtenet Sliedrecht. Deze warmtecentrale zorgt straks voor de levering van warmte aan de woningen in de Vogelbuurt. Energie- en afvalbedrijf HVC laat de centrale op woensdag 7 april en donderdag 8 april plaatsen. Om dit veilig en snel te kunnen doen, is het gemeentelijke deel van de parkeerplaats die dagen afgesloten. Vanaf donderdag 1 april staan er borden om de afsluiting aan te kondigen. Tijdens de werkzaamheden op woensdag 7 april staat er een verkeersregelaar. Deze zorgt er voor dat de bezoekers aan de zorginstellingen hun auto veilig op de goede plek kunnen parkeren.


De bedrijven en instellingen in de buurt blijven, soms met iets meer moeite, altijd bereikbaar. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met HVC via het mailadres warmtenetsliedrecht@hvcgroep.nl


Lees het hele bericht op de website van HVC.


Woensdag 7 en donderdag 8 april plaatst HVC een warmtecentrale op het parkeerterrein aan de Thorbeckelaan. Deze centrale levert straks warmte aan de woningen in de Vogelbuurt.