Spring naar inhoud
29 september 2020

Vogelbuurt-Noord: weer een stap verder

Werkzaamheden Vogelbuurt-NoordSinds april 2020 werkt KUIPERS Infra in Vogelbuurt-Noord aan het vervangen van de riolering. Er zijn al heel wat delen van de wijk gereed. Zoals de Vogelenzang. De afgelopen weken is er gewerkt in de Sperwerstraat; uitdagend werk tussen de flats door. Ook de Horst ging op de schop.

Complex

Soms is het werk uitdagend en complex, met alle kabels en leidingen in de grond. Daarbij is altijd een klein risico dat er een kabel geraakt wordt. KUIPERS Infra doet er alles aan om storingen te voorkomen. Gebeurt dat toch, dan ondernemen wij direct actie om de storing te verhelpen.

Win een fiets!

We vragen ouders en kinderen om met de fiets naar school te gaan in plaats van met de auto. Gezond voor iedereen en prettig in combinatie met de werkzaamheden. En met de fiets-winactie kan het een mooie prijs opleveren! Meer over deze actie hoort u via de school van uw kind. In overleg met de scholen maken we de winnaar bekend.

1 minuut gratis winkelen

Binnenkort gaat de aannemer aan de slag bij het parkeerterrein bij de supermarkt. Kom ook daar zoveel mogelijk met de fiets. Zo blijft de parkeerdruk zo klein mogelijk. En wie op de fiets komt, maakt zelfs kans op 1 minuut gratis winkelen in de supermarkt! Houd de aankondigingen in de gaten.

Op de hoogte blijven?

Dat kan heel gemakkelijk via de Bouwapp. Deze kunt u downloaden in de Appstore of Playstore. Of kom naar de bouwkeet aan de Valkweg, naast sporthal de Valk. Maak vooraf een afspraak via telefoonnummer 085-8220410 of e-mail: communicatie@kuipersinfra-strijen.nl.


Snoei overhangend groen!

Op veel plaatsen hangen planten uit de tuin erg ver over de stoep of de weg. Dit is vaak erg onhandig bij het werk in de wijk. Daarom een verzoek: bekijk uw groen eens goed en snoei overhangende takken terug tot de erfgrens. Alvast bedankt voor uw medewerking! Zo houden we de wijk met elkaar netjes en leefbaar!

overzicht overhangend groen


Sinds april 2020 werkt KUIPERS Infra in Vogelbuurt-Noord aan het vervangen van de riolering. Soms is het werk uitdagend en complex, met alle kabels en leidingen in de grond.