Spring naar inhoud
17 augustus 2021

Vervangen riolering Vogelbuurt-Zuid

De aanleg van het warmtenet combineren we zoveel mogelijk met andere nodige werkzaamheden. Zoals het vervangen van de riolering. Eind september gebeurt dit in Vogelbuurt-Zuid. De gemeente heeft Van Hattum Infra uit Rhenen hier opdracht voor gegeven. De aannemer voert de werkzaamheden vanaf eind september 2021 uit. De aannemer zorgt ook voor communicatie over de planning, fasering, wegafsluitingen en omleidingsroutes.

Werkzaamheden

Van Hattum Infra gaat de riolering waar nodig vervangen of relinen. Bij het relinen renoveert en repareert de aannemer de leidingsystemen zonder hak- en breekwerk. Bij het vervangen van de riolering gaat de straat open. Daarna maakt de aannemer de straat weer dicht met dezelfde stenen.

In het voorjaar van 2022 gaat de gemeente samen met bewoners kijken naar de inrichting van de openbare ruimte. Denk aan de bestrating, parkeerplaatsen en groen. We leggen dan een ontwerp aan u voor. Pas als alle werkzaamheden aan de riolering en het warmtenet klaar zijn, krijgt de openbare ruimte de nieuwe inrichting.

Planning

De werkzaamheden in Vogelbuurt-Zuid starten eind september 2021. Het hele project duurt ongeveer 2 jaar. De aannemer informeert bewoners over de planning van de werkzaamheden.


Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: www.vogelbuurtzuid.nl

De aanleg van het warmtenet combineren we zoveel mogelijk met andere nodige werkzaamheden. Zoals het vervangen van de riolering. Eind september gebeurt dit in Vogelbuurt-Zuid.