Spring naar inhoud
21 april 2020

Vervangen riolering Vogelbuurt-Noord

In de Vogelbuurt-Noord is eind maart een start gemaakt met het vervangen van de riolering. Dit is de eerste stap naar een duurzame wijk. Later wordt hier ook het warmtenet aangelegd. Het werk aan de riolering duurt tot eind dit jaar. 


KUIPERS Infra voert het werk in de Vogelbuurt-Noord uit. De aannemer houdt de ontwikkelingen rondom de corona-uitbraak goed in de gaten. "We volgen de richtlijnen en instructies van het kabinet en het RIVM", vertelt omgevingsmanager Janneke den Hartogh. 

Voorzorgsmaatregelen corona

Voorlopig gaan de werkzaamheden gewoon door. Janneke den Hartogh: "Natuurlijk nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen. Dit om besmetting met het coronavirus te voorkomen en te zorgen dat ons personeel én de bewoners van de wijk gezond blijven. Wij zorgen bijvoorbeeld voor extra hygiëne-faciliteiten voor onze medewerkers. Als wij door ziekte onder het personeel of veranderingen in het overheidsbeleid het werk moeten staken, maken wij het werkvak netjes dicht. En we zorgen dat de wijk altijd bereikbaar is voor nood- en hulpdiensten."

Bouwapp

Inwoners van de Vogelbuurt-Noord kunnen op de hoogte blijven van de werkzaamheden via de Bouwapp. Deze is te downloaden in de Appstore of Playstore. Er komt ook een inloopuur voor bewoners in de buurthuiskamer aan de Havikstraat 5. Door het gevaar op verspreiding van corona is dat nu nog niet mogelijk. 

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de omgevingsmanager van KUIPERS Infra, Janneke den Hartogh: 085-8220410 of communicatie@kuipersinfra-strijen.nl.In de Vogelbuurt-Noord is eind maart een start gemaakt met het vervangen van de riolering. Dit is de eerste stap naar een duurzame wijk. Later wordt hier ook het warmtenet aangelegd. Het werk aan de riolering duurt tot eind dit jaar.