Spring naar inhoud
15 december 2020

Update riolering Vogelbuurt-Noord

Het werk aan het riool in de Sperwerstraat is gereed. Ook de Havikstraat is bijna klaar. Nu en na de kerstvakantie wordt er hard gewerkt in De Horst. Ook in de Valkhof en aan het Fazantplein komt nieuwe riolering. Zoals het er nu uitziet, is de riolering in Vogelbuurt-Noord eind februari gereed en klaar voor de toekomst!

Werk aan Fazantplein

Begin januari start het werk aan het Fazantplein, het parkeerterrein achter supermarkt Dirk van den Broek. Hierdoor zijn er veel minder parkeerplekken vrij. Blijf vooral boodschappen doen bij uw vertrouwde supermarkt, maar kom op de fiets. U maakt dan kans op 1 minuut gratis winkelen bij Dirk!

Win 1 minuut gratis winkelen!

Op 13, 14 en 15 januari deelt KUIPERS Infra formulieren uit aan klanten die op de fiets komen. Vul het formulier in en stuur het op of breng het langs bij de bouwkeet. De gegevens staan op het formulier. Uit alle inzenders trekken we een winnaar. Dus... fietsen maar!

Het werk aan het riool in de Sperwerstraat is gereed. Ook de Havikstraat is bijna klaar. Nu en na de kerstvakantie wordt er hard gewerkt in De Horst. Ook in de Valkhof en aan het Fazantplein komt nieuwe riolering.