Spring naar inhoud
18 januari 2022

Samen energie opwekken

VvE platform en Drechtse Energie wil grootschalige zonprojecten realiseren in lokaal eigendom van Sliedrechters, voor Sliedrechters. Ook bewoners, die zelf al zonnepanelen hebben, kunnen meedoen. Duurzaamheid en energiebesparing zijn binnen gemeente Sliedrecht belangrijke thema’s. De gemeente is dan ook bereid om aan dit initiatief mee te werken door daken beschikbaar te stellen.

Helpt u mee aan zonnestroomprojecten in Sliedrecht?

VvE platform en Drechtse Energie zijn op zoek naar initiatiefnemers die op vrijwillige basis willen helpen om Zon op Sliedrecht op te starten. Zodat iedereen in onze gemeente kan profiteren van zonne-energie. Veel inwoners willen namelijk wel investeren in zonnepanelen, maar hebben zelf geen geschikt dak. Zon op Sliedrecht gaat daarvoor een oplossing bieden.

Zaterdag 22 januari informatiebijeenkomst

Op zaterdag 22 januari organiseren VvE platform, Drechtse Energie en de gemeente Sliedrecht een informatiebijeenkomst. Tijdens deze middag komt u meer te weten over het succesvol opzetten van het eerste collectieve zonproject in Sliedrecht. De  informatiebijeenkomst vindt plaats in Partycenter De Lockhorst* van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar zonopsliedrecht@drechtseenergie.nl.


(*als dit niet kan door de coronamaatregelen wordt dit een online sessie)


Wilt u meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst. Op de website van drechtseenergie vindt u alvast meer informatie.

Wilt u meehelpen aan zonnestroomprojecten in Sliedrecht? Kom naar de informatiebijeenkomst op 22 januari!