Spring naar inhoud
19 april 2021

Inloopspreekuur aardgasvrij wonen

Woont u in Sliedrecht-Oost? En vraagt u zich af wat u kunt doen om uw woning klaar te maken voor een toekomst zonder aardgas? Of heeft u vragen over het warmtenet en hoe u daarbij kunt aansluiten? Met al uw vragen over aardgasvrij wonen kunt u elke vrijdag terecht in de Valkhof 25.

Elke vrijdag inloopspreekuur

Elke vrijdag van 10 tot 12 en van 13 tot 16 uur kunt u binnenlopen in de informatiewoning aan de Valkhof 25. Er zijn dan mensen aanwezig van energie- en afvalbedrijf HVC en van de gemeente Sliedrecht. Zij beantwoorden uw vragen zo goed mogelijk. En als ze niet direct antwoord hebben, helpen ze u verder.

Coronamaatregelen

Door de coronamaatregelen mag er maar een beperkt aantal mensen binnen zijn, natuurlijk op anderhalve meter afstand. Het kan dus zijn dat u even moet wachten. Als u wilt, kunt u ook vooraf een afspraak maken. Dit kan via duurzaamwonen@sliedrecht.nl


Heeft u vragen over de aanleg van het warmtenet? Kijk dan op www.hvcgroep.nl/warmtenet-sliedrecht of mail naar warmtenetsliedrecht@hvcgroep.nl.


Vraagt u zich af wat u kunt doen om uw woning klaar te maken voor een toekomst zonder aardgas? Of heeft u vragen over het warmtenet? Met al uw vragen over aardgasvrij wonen kunt u elke vrijdag terecht in de Valkhof 25.