Spring naar inhoud
11 april 2022

Informatiemarkt Vogelenzang

Veel bewoners van de Vogelenzang kwamen vrijdag langs op de informatiemarkt in de kantine van de korfbalvereniging. Ze konden o.a. terecht met vragen over het warmtenet, de kosten en aanpassingen die nodig zijn in huis.


Om de vragen te beantwoorden, waren er mensen aanwezig van de gemeente Sliedrecht, HVC, het Regionaal Energieloket en aannemer Heijmans. Die laatste gaat samen met HVC de woningopnames doen in de Vogelenzang. Met zo'n woningopname krijgen bewoners een overzicht van wat er precies nodig is om aan te kunnen sluiten op het warmtenet. De woningopnames in de Vogelenzang vinden plaats vanaf begin mei tot half juni. Bewoners krijgen daarna een rapport met voorgestelde aanpassingen. Ze kunnen ook een kostenvergelijking laten doen. Deze geeft inzicht in het verschil tussen de kosten die mensen nu betalen voor verwarming en de kosten voor verwarming met het warmtenet.


Met het rapport en de prijsvergelijking beslissen bewoners van de Vogelenzang of ze willen overstappen op het warmtenet.


informatiemarkt Vogelenzanginfomarkt Vogelenzang

Veel bewoners van de Vogelenzang kwamen vrijdag langs op de informatiemarkt. Ze konden o.a. terecht met vragen over het warmtenet, kosten en aanpassingen.