Spring naar inhoud
15 december 2020

Even voorstellen: Marcel Weijts

Marcel Weijts is projectmanager bij Tablis Wonen. Hij houdt zich bezig met het verbeteren of het vernieuwen van de woningen. “Om de woningen aan te kunnen sluiten op het warmtenet, moeten ze goed geïsoleerd zijn”, vertelt hij.


“Bij veel van onze woningen in Sliedrecht-Oost is dit nu nog niet het geval. Een groot deel van mijn dagelijks werk is het maken en uitvoeren van plannen om woningen te verbeteren. Dat houdt niet op bij isolatie. We kijken meteen of we de woonwensen van klanten kunnen meenemen. Daarnaast kijken we ook of we de levensduur van het complex kunnen verlengen en de uitstraling verbeteren. Als laatste proberen we gepland onderhoud zoveel mogelijk te combineren met de verbeteringsplannen.” 


Op dit moment werkt Tablis Wonen aan de plannen voor de appartementen in de 10-hoogflats. “Binnenkort gaan we in gesprek met het projectteam van deze complexen. Al in het tweede kwartaal van 2021 willen we hier aan de slag gaan. In ongeveer een jaar tijd pakken we dan alle 400 appartementen aan. Met als doel voor alle woningen: aansluiting op het warmtenet, energielabel B en gasloos.” Inbreng van bewoners is altijd welkom bij Marcel. “Dus als u ideeën heeft over het verbeteren van uw woning; laat het weten!”

Marcel Weijts

Marcel Weijts is projectmanager bij Tablis Wonen. Hij houdt zich bezig met het verbeteren of het vernieuwen van de woningen. “Om de woningen aan te kunnen sluiten op het warmtenet, moeten ze goed geïsoleerd zijn”, vertelt hij.