Spring naar inhoud
29 september 2020

Even voorstellen: Jessica Rietveld

Foto Jessica RietveldJessica Rietveld is als echte natuurliefhebber veel buiten te vinden. “Wandelend in een groene omgeving kom ik tot rust”, vertelt ze. “Helaas heb ik afgelopen jaren gezien dat er veel verandert. Bomen en bloemen komen eerder tot bloei en

we krijgen steeds vaker te maken met extreme weersomstandigheden.” Dit is voor haar een reden om bij te dragen aan het verduurzamen van Nederland.


Jessica werkt bij de gemeente Sliedrecht als strategisch participatieadviseur. “Ik vind het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om mee te praten over verduurzamen of aardgasvrij wonen. Het gaat tenslotte om ieders eigen woning”, zegt ze. Voor het project Sliedrecht-Oost Aardgasvrij kijkt Jessica hoe iedere particuliere woningeigenaar mee kan denken en doen, ook in tijden van corona.

Jessica werkt bij de gemeente Sliedrecht als strategisch participatieadviseur. Ze vind het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om mee te praten over verduurzamen of aardgasvrij wonen. Een korte kennismaking.