Spring naar inhoud
14 juli 2022

Aanleg warmtenet Deltalaan

Sliedrecht is op weg naar aardgasvrij. Het warmtenet speelt hierbij een belangrijke rol. Sinds 2018 werkt HVC samen met de gemeente Sliedrecht en Tablis Wonen aan de aanleg. Vanaf maandag 11 juli wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het warmtenet in de Deltalaan tot aan de Thorbeckelaan (ter hoogte van de algemene begraafplaats).

 

Het gaat om de aanleg van een hoofdleiding van ongeveer 1,3 kilometer lang. De uitvoering van het werk gebeurt in fases. Zo blijft de overlast beperkt. En blijven woningen en winkels bereikbaar. De Deltalaan blijft tijdens het werk ook bereikbaar voor doorgaand verkeer tussen de Craijensteijn en de Thorbeckelaan. Eind 2022 is deze uitbreiding van het warmtenet klaar.


Op een paar plekken zijn tot eind september tijdelijke afsluitingen en omleidingen nodig. Omwonenden krijgen hierover per fase een. Meer informatie en een overzicht met de plattegronden per fase vindt u op www.hvcgroep.nl/warmtenet-sliedrecht.


Vanaf 11 juli is HVC bezig met de uitbreiding van het warmtenet in de Deltalaan tot aan de Thorbeckelaan (ter hoogte van de algemene begraafplaats).