Spring naar inhoud
Home Woningeigenaren Vogelenzang

De Vogelenzang gaat aan de slag met de overstap naar aardgasvrij. Dat gaat natuurlijk niet vandaag of morgen al gebeuren. Maar we gaan alvast samen bekijken of u uw woning wilt laten aansluiten op het warmtenet. Of dat u voor een andere mogelijkheid gaat kiezen.


In november hebben alle bewoners een folder gehad over de mogelijkheden voor aardgasvrij wonen. PDF-bestandU kunt de folder hier nalezen.

In totaal hebben al meer dan 30 bewoners laten weten interesse te hebben in een eerste, verkennend gesprek. Zij hebben zich allemaal aangemeld voor een vrijblijvende (gratis) woningopname. Die vindt plaats in het eerste kwartaal van 2022. Met een woningopname krijgt u als bewoner een goed beeld wat er moet gebeuren om uw woning aan te sluiten op het warmtenet. Ook krijgt u dan een vergelijking tussen de kosten van een jaar met uw cv-ketel of een jaar op het warmtenet. 


Wilt u ook graag meer weten? Stuur dan een mailtje met uw telefoonnummer naar

duurzaamwonen@sliedrecht.nl. Wij maken dan een afspraak om bij u langs te komen.


Bewoners van De Horst zijn de afgelopen maanden al bezig geweest met de mogelijkheden voor aardgasvrij wonen. Benieuwd wat zij hebben gedaan? Lees hier meer over buurtplan De Horst.