Spring naar inhoud
Home Woningeigenaren Vogelenzang

De Vogelenzang gaat aan de slag met de overstap naar aardgasvrij. Dat gaat natuurlijk niet vandaag of morgen al gebeuren. Maar we gaan alvast samen bekijken of u uw woning wilt laten aansluiten op het warmtenet. Of dat u voor een andere mogelijkheid gaat kiezen.

Folder

In november hebben alle bewoners een folder gehad over de mogelijkheden voor aardgasvrij wonen. PDF-bestandU kunt de folder hier nalezen.

Woningopname

In totaal hebben al ruim 40 bewoners zich aangemeld voor een vrijblijvende (gratis) woningopname. Die vinden in mei en juni plaats. Met een woningopname krijgt u als bewoner een goed beeld wat er moet gebeuren om uw woning aan te sluiten op het warmtenet. Ook krijgt u dan een vergelijking tussen de kosten van een jaar met uw cv-ketel of een jaar op het warmtenet. Daarna beslissen de bewoners om wel of niet over te stappen naar het warmtenet. Afhankelijk van o.a. de interesse kan het warmtenet in 2023 worden aangelegd.

Nieuwsbrief

Heeft u zich aangemeld voor een woningopname? Dan ontvangt u per e-mail regelmatig een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen. Hieronder kunt u de nieuwsbrieven nalezen.

PDF-bestandNieuwsbrief De Horst en Vogelenzang - juni 2022

Meer weten?

Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje met uw telefoonnummer naar

duurzaamwonen@sliedrecht.nl. Wij maken dan een afspraak om bij u langs te komen.Bewoners van De Horst zijn de afgelopen maanden al bezig geweest met de mogelijkheden voor aardgasvrij wonen. Benieuwd wat zij hebben gedaan? Lees hier meer over buurtplan De Horst.